KERETA SEWA GOMBAK

KERETA SEWA GOMBAK

DAPATKAN PERKHIDMATAN KERETA SEWA GOMBAK | NABIL CK ENTERPRISE

Agensi sewa kereta gombak adalah sebuah syarikat yang menyewa kereta untuk tempoh masa yang singkat, biasanya dari beberapa jam hingga beberapa minggu. Ia sering dianjurkan dengan pelbagai cawangan tempatan (yang membolehkan pengguna memulangkan kenderaan ke lokasi yang berbeza), dan terutamanya terletak berhampiran lapangan terbang atau kawasan bandar yang sibuk dan sering dilengkapi dengan laman web yang membolehkan tempahan dalam talian atau Google

Agensi penyewaan kereta gombak terutama memberi perkhidmatan kepada orang yang memerlukan kenderaan sementara, contohnya mereka yang tidak memiliki kereta sendiri, pengembara yang berada di luar bandar, atau pemilik kenderaan yang rosak yang sedang menunggu pembaikan atau pampasan dari insurans. Agensi penyewaan kereta gombak juga boleh memenuhi keperluan industri yang bergerak sendiri, dengan menyewa van atau trak, dan di pasaran tertentu jenis kenderaan lain seperti motosikal atau skuter juga boleh ditawarkan.

Di samping penyewaan asas kenderaan, agensi sewa kereta di gombak biasanya menawarkan produk tambahan seperti sistem navigasi, sistem penentuan kedudukan kedudukan global (GPS), sistem hiburan, telefon bimbit, WiFi mudah alih dan tempat duduk keselamatan kanak-kanak.

MODEL PERNIAGAAN SEWA KERETA GOMBAK

Syarikat sewa kereta beroperasi dengan membeli atau menyewa beberapa kenderaan yang banyak dan menyewa mereka kepada pelanggan dengan bayaran. Sewa boleh distrukturkan dalam beberapa cara – mereka boleh dimiliki secara terang-terangan (ini dikenali sebagai ‘kenderaan berisiko’ kerana pengendali sewa kereta mengambil risiko pada berapa banyak kenderaan akan dijual apabila ia dikeluarkan dari perkhidmatan), boleh dipajak, atau mereka boleh dimiliki di bawah program pembelian balik dijamin yang diatur secara langsung melalui lengan pengeluar atau pengeluar (ini dikenali sebagai ‘kenderaan pembelian semula’ kerana pengilang menggariskan harga tepat jualan asal dan pembelian balik pada akhir daripada istilah yang ditentukan).

JENIS-JENIS KENDERAAN SEWA KERETA GOMBAK

Kebanyakan syarikat sewa kereta gombak menawarkan pelbagai saiz kenderaan yang sesuai dengan pelbagai belanjawan dan keperluan ruang dan beberapa tambahan menawarkan kenderaan khusus untuk disesuaikan dengan lokasi seperti convertible, model prestij, kenderaan hybrid / elektrik, atau SUV dan van penumpang. Di lapangan terbang utama atau di bandar-bandar besar, beberapa agensi sewa kereta gombak bebas menawarkan kenderaan mewah untuk disewa.

SYARAT-SYARAT KERETA SEWA GOMBAK

Penyewaan kereta sewa murah gombak adalah tertakluk kepada banyak keadaan yang berbeza dari satu negara ke negara lain dan dari satu syarikat ke negara yang lain. Umumnya kenderaan mesti dikembalikan dalam keadaan yang sama ia disewa, dan seringkali tidak boleh melebihi sekatan jarak tempuh, jika tidak, bayaran tambahan mungkin dikenakan.

Atas sebab-sebab insurans, sesetengah syarikat menetapkan usia sewa minimum dan / atau maksimum. Dalam beberapa kes, umur minimum untuk sewa adalah 25 tahun, walaupun di negara-negara di mana umur undang-undang minimum untuk memegang lesen memandu jauh lebih rendah.

Sila klik http://www.westmeadowsraceway.com/ disini untuk ke halaman utama.